Bagaimanakah cara untuk Salin Dan Tampal Item Di Platform Jualan Anda


Sama ada ia adalah Lelong,Mudah atau Shopee, kami telah membuatkan ia lebih mudah untuk anda mula memuat naik produk.


Langkah 1 :

 Log masuk ke akaun Kumoten anda.
Langkah 2 : 

Klik pada produk yang anda mahu jual dan salin semua maklumat ke dalam platform anda. Anda boleh memuat turun semua gambar-gambar dengan klik pada butang "Download All Images". Semua imej yang telah dimuat turun akan berada di dalam fail .zip. Pastikan anda mempunyai WinZip atau lain-lain perisian unzipping untuk membuka folder imej.

"Highlight" semua teks dalam kotak deskripsi dan klik ctrl + c pada keyboard anda

Petunjuk: Pastikan anda "edit" nama produk kepada yang lebih kreatif kerana anda akan bersaing dengan ramai orang.
Langkah 3 : 

Kami akan menggunakan akaun 11street kami sebagai contoh. Pastikan semua keterangan item dan gambar ada di "Platform Online" anda. Pergi ke bahagian soffice profil anda dan masukkan deskripsi dengan klik ctrl + v untuk tampal.
Langkah 4 : 

Bermain-main dengan harga anda dan mengadakan promosi untuk mengalakkan lebih ramai lagi pelanggan untuk melawat ke stor anda. Gunakan Facebook, Instagram dan platform Media Sosial yang lain untuk mempromosikan stor anda.


* Sila ambil perhatian. Anda boleh menghubungi jabatan khidmat pelanggan kami melalui e-mel di [email protected] atau WhatsApp kami di +6019 331 0990. waktu operasi kami adalah 9:00-06:00, Isnin hingga Jumaat sahaja. Ditutup pada hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum.
Prev: Activate Your Kumoten                                                                                                                      Next: How to Make A Deposit